وب سایت آموزشی خانومها

وب سایت آموزشی خانومها


خورش بامیه کم آب

 
مواد لازم:
گوشت =۴۵۰ گرم
بامیه= ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی= ۴ عدد
لیمو عمانی= ۲ تا ۳ عدد
رب گوجه فرنگی= ۱ قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده بدون روغن= ۲ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه= به میزان لازم
دارچین نکوبیده= ۱ قطعه
طرز تهيه:
گوشت را با یک عدد پیاز رنده شده و یک قطعه دارچین نکوبیده بپزید و در اواسط پخت بامیه و نمک و زرد چوبه و رب به آن اضافه کنید دقت کنید دم بامیه را طوری ببرید که کاملاً انتهای آن که به بامیه متصل است جدا نشود و کمی از قاعده دم آن به بامیه متصل باشد تا خورش لیز و لزج نشود . بامیه باید به حدی پخته شود که له نشود. لیمو عمانی را با پوست قطعه قطعه کنید طوری که سر و ته و محور وسط و هم چنین دانه آنرا جدا کنید بعد آن را به خورش اضافه کنید پنج دقیقه به پایان پخت گوجه فرنگی را پوست کنده و دانه های آن را بگیرید و به قطعات کوچک تقسیم کنید و به همراه پیاز داغ در خورش بریزید و سعی کنید که زیاد پخته نشود تا خوشمزه و سفت بماند در ضمن دارچین را از خورش در آورده و دور بیندازید . نکته مهم در این خورش زمان کشیدن آن در ظرف خورش خوری است وقتی خورش را می کشید حیلی آرام و با دقت این کار را بکنید تا بامیه درسته و سالم بماند در غیر این صورت باعث له شدن آن میشود و خورش را بد منظره میکند . دوستانی که طرفدار خورش های سرخ کردنی هستند میتوانند قبل از اضافه کردن آن به غذا آنرا با روغن تفت دهند ولی بهتر است برای سلامت هر چه بیشتر غذا از سرخ کردن و مصرف چربی خودداری کنید .

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نویسنده: کارشناس مسائل خانه و خانواده ׀ تاریخ: دو شنبه 23 خرداد 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

CopyRight| 2009 , khanoomha.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com